İzmir’de, Pandemiyle Mücadele Hız Kesmeden Devam Ediyor. Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020

İzmir’de, Pandemiyle Mücadele Hız Kesmeden Devam Ediyor.

1.jpg

İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. M. Burak Öztop sağlık yöneticileri ile 2 gün süreyle toplantı düzenleyerek gündemi değerlendirdi.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantılara Saha Koordinatörü Dr. Yasin Akar, Uzm. Dr. Ali Emre Çetinkol, Hizmet Başkanları, Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri ile Kamu Hastaneleri Başhekimleri katıldı.

“Hepinizin eline sağlık”

İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. M. Burak Öztop  zorlu bir süreç yaşadıklarını, bu süreçte yoğun şekilde hasta takip edildiğini,  kesintisiz filyasyona gidildiğini belirterek bu süreci İzmir olarak iyi yönettiklerini ifade etti. Tüm çalışanlara teşekkür eden Op. Dr. M. Burak Öztop; “ Sahada çalışan personelimiz yoruldu.  Sizler yönetici olarak personellerinizin motivasyonlarını yüksek tutun. Bizler her türlü desteği sizlere vermeye devam edeceğiz” dedi.

İlk gün başhekimlerle toplantı yapıldı.

İlk toplantıda hastane başhekimleri ile bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Öztop, özellikle pandemiyle mücadelede hastanelerin mevcut koşulları, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sağlık tesislerinin yoğun bakım kapasiteleri, test- sonuç sürelerinin iyileştirilmesi için başhekimlere talimat vererek olası vaka artışına karşı her türlü tedbirin alınmasını istedi.

İlçe sağlık müdürleri ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Op. Dr. M. Burak Öztop toplantıların 2. gününde İlçe Sağlık Müdürleri ile görüşme sağlayarak filyasyon ve mahalle denetim ekiplerinin çalışmaları, pozitif hastaların izolasyon takipleri gibi konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

• 9.png