Sağlık Bakanı, İzmir’de Deprem Bölgesinde… Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020

Sağlık Bakanı, İzmir’de Deprem Bölgesinde…

OZHN6081.JPG

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremin ardından İzmir’e gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bakan Yardımcısı Muhammet Güven,  İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. M. Burak Öztop rehberliğinde deprem bölgesinde ki arama kurtarma çalışmalarına katılan acil sağlık hizmetleri çalışanları ile UMKE timlerini ziyaret etti. Çalışmaları yerinde değerlendiren Sağlık Bakanı emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Depremde Yaralananları Ziyaret Etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve beraberinde ki heyet İzmir programının ikinci durağında depremde yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri kurumlarda ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Enkaz Alanında İncelemelerde Bulundu.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'ndeki enkaz alanlarında da incelemelerde bulunana Sağlık Bakanı Koca, enkaz altında kalan yakınlarından haber bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Endişe ve korku dolu anlar yaşayan depremzedelere her türlü desteği vereceklerini belirterek moral desteğinde bulundu.

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemelerde Bulundu.

Fahrettin Koca,  depremde kısmı zarar gören Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Burak Öztop’tan bilgi aldı. Ardından, heyet incelemelerde bulunmak üzere Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek hastaneyi değerlendirdi. Halkımıza verilecek her türlü sağlık hizmetinin aksamaması için her türlü tedbirin alındığı bildirildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İzmir de son olarak İzmir AFAD Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına katıldı. Toplantıya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk katılarak durum değerlendirmesi yapıldı.

• 1.JPG
  • 2.JPG