Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Başvuru Duyurusu
21 Eylül 2022

Müdürlüğümüz Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi tarafından 27.12.2022 tarihinde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının Resertifikasyon Sınavının yapılması planlanmıştır. Başvuru tarihleri 17.10.2022-28.10.2022 olarak belirlenmiştir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcıların https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR-34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.html linkinde yer alan 'Resertifikasyon Başvuru Formu'nu doldurarak aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir.

Gerekli Belgeler:

- Resertifikasyon Başvuru Formu (Sağlık Bakım hizmetleri Müdürü ve Yönetici Onayı olacaktır)

- Sınav Başvuru Dilekçesi

- Sertifika fotokopisi ( Önlü arkalı)

- Çkys den sertifika kaydı (Ekran Görüntüsü yeterlidir)

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

- İlgili alanda çalıştığına veya çalıştırılacağına  dair yazı

- Diploma Tescil Kaydına ilişkin Kayıt (Ekran Görüntüsü yeterlidir)

- Kurum Üst yazısı

Not: Sınava kabul şartlarını taşıyan kursiyerlerin sınav günü sertifika asıllarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Program Sorumlusu: Emine SARIOĞLU
E-posta: izmireah2.egitim@saglik.gov.tr