Kamu A Grubu Hastanelerinin Şubat 2023 Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
27 Mart 2023

OZHN3695.JPG

İzmir’de “Kamu A Grubu Hastanelerinin Şubat 2023 Değerlendirme Toplantısı” Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Değerlendirme Toplantısına İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş başkanlığında, kamu hastaneleri hizmetleri başkan, başkan yardımcıları, eğitim araştırma hastaneleri başhekim, başhekim yardımcıları ve müdürleri katıldı.

Doç. Dr. M. Emre Erkuş yaptığı açılış konuşmasında, değerlendirme toplantılarının bundan sonra daha sık yapmayı planladıklarını belirterek amaçlarının sağlık tesislerinin performanslarının diğer kurumlar tarafından takibinin yapılması, örnek uygulamaların paylaşılması açısından oldukça yararlı olacağını vurguladı. “Verimli ve güzel bir toplantı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantıda kamu hizmetleri başkanlıklarınca yapılan sunumlarda; hekim sayıları, ameliyathane, MHRS, görüntüleme, poliklinik hizmetleri, E-Reçete oranları ve hastanelerdeki memnuniyet oranları istatistiklerle paylaşıldı. Veriler değerlendirildi.  Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının ardından, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş ve diğer sağlık yöneticileri nöbet tutan sağlık çalışanları ile iftar yaptı.

• OZHN3793.JPG
  • OZHN3802.JPG