Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Palyatif Bakım Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı
10 Haziran 2024

Müdürlüğümüze bağlı  Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi tarafından 31.07.2024 tarihinde Palyatif Bakım Hemşireliği resertifikasyon sınavı düzenlenecek olup, sınava başvurular 10.06.2024-28.06.2024 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcıların "Resertifikasyon
Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir.

Program Sorumlusu: Esra KAYA UZUN

Telefon: 0232 373 19 30 Dahili: 2578-2590

e-posta: esra.kayauzun@saglik.gov.tr

Gerekli Belgeler :
-Resertifikasyon Başvuru Formu
-Sınav Başvuru Dilekçesi
-Sertifika Aslı ( Başvuru sırasında fotokopisini gönderilecek sınava gelirken aslını yanında getirecek)
-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

-Kurum Üst yazısı

İl dışından başvuru yapanlar ayrıca; Çkys den sertifika kaydı (Ekran Görüntüsü yeterlidir) ile Diploma Tescil Kaydına ilişkin Kayıt (Ekran Görüntüsü yeterlidir)