Diyaliz Eğitim Merkezlerinin 2020 yılı sertifikasyon eğitim programları ile resertifikasyon sınav programları
24 Aralık 2019

İlimizdeki yetkili diyaliz eğitim merkezleri olan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (Yetişkin/Çocuk) Diyaliz Eğitim Merkezi, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diyaliz Eğitim Merkezi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Eğitim Merkezi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pediatrik Diyaliz Eğitim Merkezi’nin 2020 yılı eğitim ve resertifikasyon sınav programları ektedir.

Bakanlığımız Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği gereği sertifika sahibi kişiler eğitim (sertifika) aldıkları diyaliz merkezlerinde resertifikasyon sınavlarına girecek olup, tüm diyaliz merkezlerin resertifikasyon sınav duyuruları Bakanlığımız internet sitesi www.saglik.gov.tr adresinde ve Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün internet adresi www.shgm.saglik.gov.tr adresinde “Duyurular” bölümünde yayımlanmaktadır.

Eğitim yetki belgesini kaybeden (kapanan) Diyaliz Merkezlerinden sertifika almış kişilerin resertifikasyon sınav yerleri Bakanlığımızca belirlenecektir.

Eğitim ve resertifikasyon sınav başvuruları başvuru sahibinin görev yaptığı/ikamet ettiği İl Sağlık Müdürlüklerine yapılacaktır.

Ek:
1- Dokuz Eyül Üniversitesi Hastanesi Diyaliz Eğitim Merkezi 2020 Yılı Programı
2- Ege Üniversitesi Tıp Fak Hastanesi (Yetişkin) Diyaliz Eğitim  Merkezi 2020 Yılı Programı
3- Ege Üniversitesi Tıp Fak. Hastanesi (Çocuk) Diyaliz Eğitim Merkezi 2020 Yılı Programı
4- İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araş. Hastanesi Diyaliz Eğitim Merkezi 2020 Yılı Programı
5- SBU Tepecik Eğitim ve Araş. Hast. Pediatrik Diyaliz Eğitim Merkezi 2020 Yılı Programı
6- Resertifikasyon Başvuru Formu
7- Diyaliz Eğitimi Başvuru Formu